MAR

Elaboració: Selecció manual de la verema procedent de les nostres vinyes, amb baixos rendiments. Premsat molt lleuger per separar el most flor. Fermentació lenta i delicada en tines amb temperatura controlada per obtenir la màxima expressió aromática. Repòs amb les seves lies fines abans d’embotellar.

Maridatges i recomanacions de servei: Productes frescos de mar o amb una lleugera cocció seran uns bons aliats. Amanides, salmó fumat i formatges de pasta tova o de cabra, com a exemples. El millor maridatge: terrassa al sol i a prop del mar.

Descarregar

Fitxa de degustació

Color: Groc pàl·lid brillant amb reflexos verdosos

Aromes: Intens i elegant en nas, destacant la part floral i de fruita fresca amb notes cítriques.

Gust: Fresca entrada en boca, rodó i untuós al seu pas en boca. Final net i agradable.

Vi ecològic certificat

Varietats: Picapoll blanco, Malvasia.

Vinya: El Pla i l'Estació.

Grau alcohòlic: 13,5º

MAR EN CALMA

Elaboració: Selecció manual de la verema, procedent de les finques «del Pla i de l’Estació » amb sòls prims i baixos rendiments. Premsat molt lleuger per separar el most flor. Fermentació lenta i delicada, amb temperatura controlada, per obtenir la màxima expressió en cadascun dels elements i varietats abans de fer el cupatge final. Repòs amb les seves lies fines abans d’embotellar.

Gastronomía i recomanacions: Per acompanyar tot tipus de plats on els principals ingredients siguin l’ampli ventall de productes del mar de la zona, frescos, al forn o a la cassola. Sense deixar de banda la diversitat d’arrossos i sens dubte un terrassa davant de mar amb unes Gambes vermelles de Palamós,  uns peixets fregits, marisc variat o ostres. Amb formatges cremosos i de pastes toves, per gaudir-ne molt.

Descarregar

Fitxa de degustació

Color: Groc daurat amb reflexos verdosos, net i brillant.

Aroma: Afruitades de polpa d’albercoc madur i pera de St Joan, amb tocs de flor blanca de jardí i intens fons de fonoll marí.

Gust: Entrada golosa i envolvent. Salinitat molt present i bona estructura en boca. Final llarg, agradable i fresc. 

Vi ecològic certificat.

Varietats: Malvasia i Picapoll blanc.

Vinya:  Mas Oller

Grau alcohòlic: 13.5º

BLAU NIT

Elaboració: Selecció manual de la verema procedent de les nostres vinyes, amb baixos rendiments. Maceració prefermentativa en fred, per una màxima aportació d’aromes varietals al most. Remuntats delicats tipus «pissages» durant la fermentació-maceració a temperatura controlada,  descubat suau per gravetat i sense premsar. Repòs en tina abans d’embotellar.

Gastronomia i recomanacions:Embotits cuits i curats, amb pa amb tomata; tot tipus de  carns amb coccions lleugeres,  arrossos cremosos, tipus mar i muntanya. Peixos grassos al forn o brasa. Ideal per tipus d’entreteniments salats i tapes variades.

Descarregar

Fitxa de degustació

Color: Morat intens brillant amb ribets vermellosos.

Aromes:  Profund i agradable perfum de baies negres i mores silvestres madures. Fons de flors mediterrànies i espècies fresques.

Gust:  Entrada en boca a fruita vermella cruixent i madura. Voluminós i sedós en el seu pas en boca.  Final de boca amable i fresc; engrescador que convida a tornar-hi.

Vi ecològic certificat

Varietats: Syrah, Garnatxa negre.

Vinya: Mas Oller

Grau alcohòlic: 13,5º

PUR

Elaboració: Selecció manual de la verema procedent de les nostres vinyes, amb baixos rendiments. Maceració prefermentativa en fred, per una màxima aportació d’aromes varietals al most. Remuntats delicats tipus «pissages» durant la fermentació-maceració a temperatura controlada,  descubat suau per gravetat i sense premsar. Repòs en ampolla abans de sortir al mercat.

Gastronomia i recomanacions: Carns vermelles, sobretot de vedella amb llarges coccions. Tot tipus de carns a la brasa. Xai o cabrit al forn amb herbes mediterrànies. Formatges semi curats en totes les seves variants.

Descarregar

Fitxa de degustació

Color: Granat intens amb rivets violacis.

Aromes: Fruites negres amb aromes balsàmiques mediterrànies i tocs especiats que es realcen amb un llarg i elegant retronasal.

Gust:  Entrada sedosa i suculenta. Pas en boca golós acompanyat per uns tanins agradables i ben arrodonits.  El post gust és llarg i persistent.

ecològic certificat

Varietats: Syrah, Garnatxa negre, Cabernet Sauvignon.

Vinya: Mas Oller.

Grau alcohòlic: 14,5º

PLUS

Elaboració: Selecció manual de la verema procedent de les nostres vinyes, amb baixos rendiments. Maceració pre-fermentativa en fred per una màxima aportació de les aromes varietals al most. Remuntats delicats tipus «pissages» durant la fermentació-maceració a temperatura controlada. Descubat suau per gravetat i sense premsar. Envelliment en roure francès, selecció de les millors bótes de Syrah i Garnatxa per fer el cupatge final abans d’embotellar. Repòs en ampolla abans de sortir al mercat.

Gastronomia i recomanacions: 

Llar de foc i plants de carns vermelles, caça o carn de pastura amb coccions llargues, reduccions i espècies d’acompanyament. Formatges d’ovella curats. Ideal per assaborir llargues estones a la taula.

 

Descarregar

Fitxa de degustació

Color: Granat cirera intens amb rivets morats

Aromes:  Balsàmic i regalèssia sobre un fons de fruita negra silvestre. Intensitat de bosc mediterrani amb torrats lleugers i elegants, Cacau, fulla de tabac, notes fumades.

Gust:  Entrada en boca agradable amb sensació de potència i golositat alhora. Tanins presents i amables. La seva llargada i persistència no deixa indiferent.

Varietats: Syrah i Garnatxa negre.

Vinya: Mas Oller

Grau alcohòlic: 14,5º

SYRAH

Elaboració: Selecció manual de la verema procedent de la finca «de la Muntanya, amb sòls de pissarra vermella i baixos rendiments. Maceració pre-fermentativa en fred per una màxima aportació de les aromes varietals, llarga fermentació amb remuntats diaris tipus «pissages» a temperatura controlada. Descubat suau per gravetat i sense premsar. Envelliment en roure francès i àmfora de terracuita. Repòs en ampolla abans de sortir al mercat..

Gastronomía i recomanacions: Cuina tradicional empordanesa de coccions lentes, amb reduccions i salses. Per tot tipus de carn vermelles a la brasa, al forn o simplement vora el foc amb bona companyia. Assortiment de formatges madurats de cabra o d’ovella de l’Empordà..

 

Descarregar

Fitxa de degustació:

Color: Morat intens amb rivets brillants vermellosos

Aromes:  Pruna vermella carnosa, notes balsàmiques i d’herbes mediterrànies amb un elegant toc d'espècies dolces.

Gust:  Entrada golosa i elegant. Tanins sedosos. Postgust llarg, amb persistència, deixa un final fresc i delicat.

Vi ecològic certificat

.Varietats: 100% Syrah.

Grau alcohòlic: 14.5º

Vinya: La Muntanya.

 

MALVASÍA

Elaboració: Selecció manual de la verema procedent de les nostres vinyes del “Pla i de l’Estació”, amb baixos rendiments i maduració tardana. Premsat molt lleuger per separar el most flor. Addició d’alcohol vínic per apagar el most i obtenir la màxima expressió aromàtica. Envelliment mínim de 2 anys en bóta de castanyer.

Gastronomía i recomanacions: Entrants amb base de foie micuit, formatges principalment de pell rentada o pasta cuita, tot tipus de postres, xocolates, sobretaules o pastes de mitja tarda.

Descarregar

Fitxa de degustació:

Color: Groc daurat brillant amb reflexos or.

Aromes: Intens i elegant en nas, destacant les notes de fruites blanques en almívar, flor de taronger, pell de cítrics confitades, codonyat i panses.

Gust: Llaminera entrada en boca, untuós al seu pas i amb un bon equilibri entre l’acidesa i l’alcohol, donant un post-gust llarg i amable.

Varietats: 100% Malvasía

Grau alcohòlic: 15º