MAR

Elaboració:
Raïm seleccionat a mà procedent de les vinyes del Pla i l'Estació Roure, amb un rendiment baix per hectàrea. Fermentació en fred per obtenir una major expressió aromàtica. Criança de 3 mesos amb "bâtonnage" de les lies fines.

Gastronomia y recomanacions: Marisc, sobre tot ostres i gambes fresques, musclos a la planxa; plats a base d'arròs com el risotto o la paella; pasta; formatges y postres de fruita blanca i crema.

Descarregar

Fitxa de degustació

Color: groc pàl·lid, brillant. 
Aroma: flors blanques, fruita fresca, notes tropicals i herbes de tocador.
Gust: gras, saborós, llarg i equilibrat.
Varietats: Picapoll, Malvasia.
Vinya: El Pla i l'Estació.
Grau alcohòlic: 12,5º

BLAU NIT

Elaboració: Raïm procedent de la vinya de Mas Oller, amb un rendiment baix per hectàrea. Maceració pre-fermentiva en fred i curta fermentació a temperatura controlada en dipòsits d'inoxidable. Finalitzada la fermentació es sagnen els dipòsits per gravetat. No s'utilitza la prensa. Desprès de 2 mesos, s'embotella. 

La forma d'entendre el vi de Carlos Esteva.  

Gastronomia i recomanacions: Carn, aus i carn de caça; formatges semi-curats, llegums; embotits i guisats.

Descarregar

Fitxa de degustació

Color: albergínia brillant.
Aroma: fruita vermella i fresca; tinta negra, espècies com clau i nou moscat.
Gust: especiat amb un final fresc i llarg.
Varietats: Syrah, Garnatxa.
Vinya: Mas Oller
Grau alcohòlic: 13,5º

AQUAREL·LO

Elaboració: Raïm procedent de la vinya de Mas Oller. Elaborat amb el most de flor dels millors raïms de Garnatxa i Syrah, recollits a mà. Maceració pelicular de 6 hores i fermentació tradicional a baixa temperatura.

Gastronomía i recomanacions: plats de marisc, peix, paelles, fideuà. Salses cremoses, formatges de pasta blanda i alta cuina italiana.

Descarregar

Fitxa de degustació

Color: Rubí de capa mitjana
Aroma: complexa i neta de maduixa silvestre i cires. 
Gust: afruitat, potent i estructurat amb un final refrescant.
Varietats: Garnatxa i Syrah
Vinya:  Mas Oller
Grau alcohòlic: 14º

PUR

Elaboració: Raïm procedent de la vinya de Mas Oller, amb un rendiment baix per hectàrea. Maceració pre-fermentiva en fred, llarga fermentació a temperatures controlades en dipòsits d'inoxidable. Finalitzada la fermentació, es sagnen els dipòsits per gravetat. Criança en ampolla abans de sortir al mercat.

La forma d'entendre el vi de Carlos Esteva.

Gastronomia i recomanacions: Carn, aus i carn de caça; formatges semi-curats, llegums; embotits i guisats.

Descarregar

Fitxa de degustació

Color: cirera, vora granat.
Aroma: mineral, fruita madura, fruita vermella, especiat.
Gust: saborós, afruitat i carnós.
Varietats: Syrah, Garnatxa, Cabernet Sauvignon.
Vinya: Mas Oller.
Grau alcohòlic: 14,5º

PLUS

Elaboració: Raïm procedent de les vinyes de Mas Oller amb un rendiment baix per hectàrea. Maceració pre-fermentiva en fred amb una llarga fermentació a temperatura controlada. Un cop finalitzada la fermentació es sagnen els dipòsits per gravetat. Criança en bótes de roure francès - el Plus és una selecció de les millors bótes de Syrah i Garnatxa.

La forma d'entendre el vi de Carlos Esteva.

Gastronomia i recomanacions: Carn, aus i carn de caça; formatges semi-curats; llegums; embotits i guisats. El ideal acompanyament per menjars de compromís.

Servir en copa de Burdeus i obrir 15 minuts abans.

Descarregar

Fitxa de degustació

Color: cirera amb vora granat.
Aroma: especiat, amb tocs de roure cremós, notes torrades i de terra, amb caràcter. 
Gust: potent, saboròs, amb tanins madurs.
Varietats: Syrah i Garnatxa.
Vinya: Mas Oller
Grau alcohòlic: 14,5º

SYRAH

Elaboració: Raïms seleccionats de la parcel·la  “La Muntanya”, situada enmig del bosc de Les Gavarres, sobre un sòl de pissarra i argila, tocat per la tramuntana.

Gastronomía i recomanacions: Bon amic de la brasa i la llar de foc, mitjana de vedella i cuixa de xai, amb reduccions i espècies. Per assaborir llargues estones. Servir en una copa Syrah i obrir 15 minuts abans.

 

Descarregar

Fitxa de degustació:

Color: Granat cirera intens amb rivets morats.
Aroma: Balsàmiques i de regalèssia sobre un fons de fruita negra silvestre. Bosc mediterrani amb torrats lleugers i elegants.
Gust: Entrada en boca agradable amb sensació de potència i golositat alhora. Tanins presents i amables. La seva llargada i persistència no deixa indiferent.
Varietats: 100% Syrah.
Grau alcohòlic: 14º
Vinya: La Muntanya.
Roure francès: 12 mesos.

MALVASÍA

Elaboració: Verema manual a finals de setembre de 2016, amb taula de selecció del raïm a l’entrada del celler. Derrapat i premsat suau per obtenir el most flor.  Apagat de most amb addició d’alcohol vínic per obtenir la màxima expressió aromàtica. Repòs i maduració mínima de 2 anys en bóta de castanyer, abans de ser embotellat.


Gastronomía i recomanacions: Entrants amb base de foie micuit, formatges principalment de pasta cuita, tot tipus de postres, xocolates, sobretaules o pastes de mitja tarda. Recomanacions de servei: Tª 6-8 ºC

Descarregar

Fitxa de degustació:


Color: Groc daurat brillant amb reflexos or.
Aroma: És intens i elegant en nas, destacant  les notes de fruites blanques en almívar, fons de flor de taronger i pell de cítrics. 
Gust: Té una llaminera entrada en boca, untuós al seu pas en boca i amb un bon equilibri entre l’acidesa i l’alcohol, donant un post-gust llarg i amable.
Varietats: 100% Malvasía
Grau alcohòlic: 15º
375 Ml. Criança en bóta de castanyer