Mas Oller es troba en un territori que uneix mar i muntanya , molt marcat per la presència del vent del nord, la tramuntana, on es conflueixen una diversitat de sòls: argilosos, sorrencs i pissarrencs. Conceptualment i geogràficament, doncs, el projecte de Mas Oller uneix la Catalunya nord, l’Empordà i el Rosselló amb vins tan expressius com frescos. Actualment, la finca compta amb 17 hectàrees de vinya en producció.

Les tres varietats negres són Garnatxa, Syrah i Cabernet Sauvignon i les dues varietats blanques són Picapoll i Malvasia de Sitges. Les vinyes es situen al voltant de la casa i el raïm se selecciona a la vinya abans de ser collit i transportat en petites quantitats fins al celler, on es fa una segona tria a la taula de selecció. Tots els mostos fan una maceració en fred per obtenir la màxima expressió d’aroma i de color.

La nostra filosofia es basa en la recuperació de la tradició vinícola de l’Empordà amb una interpretació moderna del concepte del vi.
L’equip humà esta format per Carlos Esteva, propietari elaborador; Martín Cuervo y Marta Arenas, vinya i celler; Elena Moreno, enoturisme; Barbara Siemianiuk, exportació; Astrid Caritg, sommelier i responsable comercial.