MAR

Elaboració:
Raïm seleccionat a mà procedent de les vinyes del Pla i l'Estació Roure, amb un rendiment baix per hectàrea. Fermentació en fred per obtenir una major expressió aromàtica. Criança de 3 mesos amb "bâtonnage" de les lies fines.

Gastronomia y recomanacions: Marisc, sobre tot ostres i gambes fresques, musclos a la planxa; plats a base d'arròs com el risotto o la paella; pasta; formatges y postres de fruita blanca i crema.

Descarregar

Fitxa de degustació

Color: groc pàl·lid, brillant. 
Aroma: flors blanques, fruita fresca, notes tropicals i herbes de tocador.
Gust: gras, saborós, llarg i equilibrat.
Varietats: Picapoll, Malvasia.
Vinya: El Pla i l'Estació.
Grau alcohòlic: 12,5º

PUR

Elaboració: Raïm procedent de la vinya de Mas Oller, amb un rendiment baix per hectàrea. Maceració pre-fermentiva en fred, llarga fermentació a temperatures controlades en dipòsits d'inoxidable. Finalitzada la fermentació, es sagnen els dipòsits per gravetat. Criança en ampolla abans de sortir al mercat.

La forma d'entendre el vi de Carlos Esteva.

Gastronomia y recomanacions: Carn, aus y carn de caça; formatges semi-curats, llegums; embotits i guisats.

Descarregar

Fitxa de degustació

Color: cirera, vora granat.
Aroma: mineral, fruita madura, fruita vermella, especiat.
Gust: saborós, afruitat i carnós.
Varietats: Syrah, Garnatxa, Cabernet Sauvignon.
Vinya: Mas Oller.
Grau alcohòlic: 14,5º

PLUS

Elaboració: Raïm procedent de les vinyes de Mas Oller amb un rendiment baix per hectàrea. Maceració pre-fermentiva en fred amb una llarga fermentació a temperatura controlada. Un cop finalitzada la fermentació es sagnen els dipòsits per gravetat. Criança en bótes de roure francès - el Plus és una selecció de les millors bótes de Syrah i Garnatxa.

La forma d'entendre el vi de Carlos Esteva.

Gastronomia y recomanacions: Carn, aus i carn de caça; formatges semi-curats; llegums; embotits i guisats. El ideal acompanyament per menjars de compromís.

Servir en copa de Burdeus i obrir 15 minuts abans.

Descarregar

Fitxa de degustació

Color: cirera amb vora granat.
Aroma: especiat, amb tocs de roure cremós, notes torrades i de terra, amb caràcter. 
Gust: potent, saboròs, amb tanins madurs.
Varietats: Syrah i Garnatxa.
Vinya: Mas Oller
Grau alcohòlic: 14,5º

BLAU

Elaboració: Raïm procedent de la vinya de Mas Oller, amb un rendiment baix per hectàrea. Maceració pre-fermentiva en fred i curta fermentació a temperatura controlada en dipòsits d'inoxidable. Finalitzada la fermentació es sagnen els dipòsits per gravetat. No s'utilitza la prensa. Desprès de 2 mesos, s'embotella. 

La forma d'entendre el vi de Carlos Esteva.  

Gastronomia y recomanacions: Carn, aus y carn de caça; formatges semi-curats, llegums; embotits i guisats.

Descarregar

Fitxa de degustació

Color: albergínia brillant.
Aroma: fruita vermella i fresca; tinta negra, espècies com clau i nou moscat.
Gust: especiat amb un final fresc i llarg.
Varietats: Syrah, Garnatxa.
Vinya: Mas Oller
Grau alcohòlic: 13,5º

AQUAREL·LO

Elaboració: Raïm procedent de la vinya de Mas Oller. Elaborat amb el most de flor dels millors raïms de Garnatxa i Syrah, recollits a mà. Maceració pelicular de 6 hores i fermentació tradicional a baixa temperatura.

Gastronomía i recomanacions: plats de marisc, peix, paelles, fideuà. Salses cremoses, formatges de pasta blanda i alta cuina italiana.

Descarregar

Fitxa de degustació

Color: Rubí de capa mitjana
Aroma: complexa i neta de maduixa silvestre i cires. 
Gust: afruitat, potent i estructurat amb un final refrescant.
Varietats: Garnatxa i Syrah
Vinya:  Mas Oller
Grau alcohòlic: 14º