Especial Vívid!

Vine a l’Empordà i viu el Vívid! Vine a Mas Oller i gaudeix d'una visita guiada i una degustació dels nostres vins acompanyats d'un deliciós arròs preparat pel xef Joan Carles del Es Portal de Pals.

Dissabte 21 d'Abril - visita a les 12h, seguit pel menjar.

Entrades ja a la venda a través del portal Viviu - Ruta del Vi DO Empordà.

Preu per persona: 40 €

Duració: 3h

Reservar

Cheese & Wine at Mas Oller - 21 juliol 2018

De la mà del nostre enòleg i uns experts de la cuina, aquest taller-maridatge està pensat per profunditzar en el món del vi i els formatges. Tindràs l'oportunitat de provar més de 10 formatges, un risotto i un petit postres - tot producte local de la província de Girona! El preu inclou una breu visita a les instal·lacions del celler també.

Propera data: Dissabte 21 de juliol 2018.
Reserva obligatòria. Places limitades. Contacta'ns per a més informació.

Preu per persona: 45€

Duració: 3h

Visita amb degustació de vins

Aprèn sobre tots els detalls que formen part del procés d'elaboració del vi: des de la vinya fins al celler. Gaudeix del paisatge, amb vistes al poble Medieval de Pals i les Illes Medes i deixa't portar pels sentits en aquesta visita amb degustació de vi de Mas Oller.
Només amb reserva prèvia.

Preu per persona: 17 €

Duració: 1h 30min

Reservar

Visita exclusiva

Deixa't seduir pel paisatge de Mas Oller en aquesta visita exclusiva. Camina entre vinyes i descobreix els racons més secrets de la masia del S. XVI abans de tastar tota la gama de vins de Mas Oller maridats amb alguns productes típics de la zona amb la presència del sumiller del celler.
Disponible de gener a juny; setembre a desembre.

Preu per persona: 250€ (1-4pax)

Duració: 3h